Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /customers/1/c/5/bcshealthcenter.nl/httpd.www/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

groepslessen

Groepslessen hebben altijd veel variatie, zijn uitdagend op elk niveau en zijn daarnaast ook nog eens erg leuk om te doen. Een voordeel van het volgen van groeplessen is dat er een zogenaamde “stok achter de deur is”. Samen met je vrienden of met andere BCS leden, moedig je elkaar aan om weer te komen. Want zeg nou zelf: samen sporten is toch leuker?  Er is geen basis niveau vereist. Je kunt altijd zo instappen.

Yoga:

Een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Tijdens deze les vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning.

Body Pump:

Met bodypump worden uw spieren harder en sterker, ze zullen niet dikker worden. Tijdens de training zult u merken dat u sterker en strakker wordt. Tijdens de training verbrandt u al snel veel calorieën.

Silent Aerobics:

Silent Aerobics is een groepsles waarbij men het uithoudingsvermogen verbetert en werkt aan coördinatie, kracht en lenigheid en dit alles zonder muziek!!!

Aerobics:

Aerobics is een groepsles waarin bestaande aerobics basispasjes worden gecombineerd tot een uitdagende choreografie. Aerobics is geschikt voor iedereen die zijn uithoudingsvermogen wil verbeteren en wilt werken aan coördinatie, kracht en lenigheid.

Body Attack:

Body Attack is gericht op het uithoudingsvermogen en calorieverbruik. Het is gericht om je hart- en longfunctie te verbeteren zodat je de inspanningen, tijdens andere vormen van sport, makkelijker aankunt.

Zumba:

Dit is een combinatie van fitness en dansen. De les is makkelijk te volgen en dus voor iedereen geschikt. Elke les een feest en ondertussen verbrand je nog behoorlijk wat calorieën!


Body Shape:

Een conditietraining voor het hele lichaam waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichten en elastieken. Door deze oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe. Het is een simpele en doeltreffende workout die voor een ieder is geschikt.

Contact info

070 3054159
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vaillantlaan 410, 2526 HW, 's-Gravenhage

Top Free Bets Bonuses view here.